Videó készítés, Mellplasztika, Menedzserszűrés, Chiptuning, Marketing

Épületbontás után a sittszállítás konténerrel egyszerűen elvégezhető

Épületbontás után a sittszállítás konténerrel egyszerűen elvégezhető

Amikor megvettük álmainkotthonát, akkor tele voltunk tervekkel. Minden nap újabb és újabb ötletek születtek a fejemben mit és hogyan lehetne átalakítani, hogy jobban kihasználhassuk a házunk adottságait. Első körben ami mindkettőnket nagyon zavart az a kihasználatlan és csupasz terasz, ami nincs befedve és a korlátok sincsenek meg körbe a terasz szélén.

Úgy gondoltuk, hogy ez legyen az első, mivel a teraszon felgyülemlett víz így többé nem áztatja a lábazatnál a falat és a vakolatot. A szükséges anyagok megvásárlását követően kialakítottuk a terasz szerkezetét fából, valamint a tetőszerkezet és a terasz fedése és sikeresen befejezésre került.

Ezt követően a korábban leázott vakolatot levertük és új vakolatot kapott a fal. A tetőfedés és a falazás, vakolás és felújítás alatt összegyűlt hulladékot és sittet konténerrel szerettük volna elszállíttatni. Hívtunk is konténeres sittszállító cég munkatársát, de olyan árakat mondtak, amire nem számítottunk kivéve ezt az egy céget.

Korrekt konténer árak, gyors reagálás és rendes, tiszta megjelenés. Mind a teherautó sofőrjére értem ezt és a teherautó is látszik, hogy jól karbantartott korszerű járgány volt. Összességében azon is meglepődtem, hogy bankkártyával tudtam fizetni a konténert. Csak ajánlani tudom.

Erdei konténer

Cím: 1172 Budapest, Vidor utca 7.
Tel:  +36-30-494-0487
E-mail: kontenersitt@gmail.com

Céginformáció:

Cégjegyzékszám:
01-09-713492
Adószám: 12989946-2-42

 

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik
Exit mobile version