Néhány jó tanács a tökéletes mobiltelefon kiválasztásához.

A mobiltelefonokkal kapcsolatban rengetek cikket, tájékoztatót olvashatsz. Akkor jársz a legjobban, ha van ötleted arról, hogy milyen készüléket szeretnél vásárolni, tisztában vagy a funkciókkal és az alkalmazásokkal.
Ne tölts le semmilyen alkalmazást, aminek az eredetét nem tudod, vagy nem megbízható forrásból származik. Nem lenne a legjobb valami vírust vagy esetleg nyomkövetőt a telefonra beszedni. Ez a készüléket blokkolhatja, sőt tönkre is teheti.

Annak ismerete, hogy az adott személy vagy vállalat jó hírű, csökkenti annak esélyét, hogy vírust vagy nyomkövetőt kapj a telefonodra. Megfelelő forrásból tölts csak le alkalmazásokat.

Mobiltelefon bestbyte

Mobiltelefon

A telefon akkumulátora túl gyorsan lemerül?

Ennek oka lehet a rossz vétel. A gyenge jel jelentősen meríti az akkumulátort.
Az akkumulátor a telefon motorja. Ha kíméled az akksit és olyan helyeken használod a mobiltelefonodat, ahol van térerő, nem gyenge a jel, így nem kerülsz kellemetlen helyzetbe, hogy a telefonod kikapcsol amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Az akkumulátor kímélése érdekében olyan helyeken használd, olyan helyeken indíts hívást, ahol a jelek erősek, van térerő. Ha rezgő üzemmódban használod rendszeresen a készülékedet az is meríti az akksit.

Egy-két naponta indítsd újra a készülékedet. Mivel folyamatosan használod a telefon olyan funkcióit, mint pld alkalmazások, e-mailek és böngészők. A telefon tárolja a gyorsítótárban tárolt információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és újraindítással megtisztítható. Ez felszabadítja a rendszer erőforrásait és elhárítja a lehetséges hibákat.

Kiterjesztett garancia

Nem kell idegeskedned, ha a telefonod elromlik, sőt még szervízt sem kell keresgetned, a kiterjesztett garancia pont ebben segít. Szinte semmit nem kell tenned, mert teljes mértékben orvosolják a problémát. Ha helyben a készülék megjavítható akkor azonnal orvosolják a problémát, ha nem akkor a szakszervízbe szállítják és megjavítva, de úgy, hogy nekünk még az otthonunkat sem kell elhagyni mert a futárszolgálat elviszi és az általunk megadott címre a megjavított terméket vissza is szállítja. Ez a befektetés nagyon megéri.

A biztosítás lehetővé teszi, hogy akár új telefont vásárolj, kedvezményes áron és ez megéri a havi befektetést.

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik