Videó készítés, Mellplasztika, Menedzserszűrés, Chiptuning, Marketing

Autófólia Budapest: a legjobb autófóliázás Budapesten Joachimtól

Autófólia Budapest: a legjobb autófóliázás Budapesten Joachimtól. Kérje ajánlatunkat!

Fóliázás reggel 8:00 órától este 18:00 óráig hétköznap. Egyéni időpont egyeztetés esetén hétvégén is.

autófólia budapest

műanyag ablak árak Festett MDF ajtók Budapesten beltéri ajtók Budapest Beltéri műanyag nyílászáró ablakcsere Budapestcpl ajtók

műanyag ablak árak Festett MDF ajtók Budapesten beltéri ajtók Budapest Beltéri műanyag nyílászáró ablakcsere Budapestcpl ajtók

Autófólia árának kiszámolása Budapesten:

 

 1. Időpont egyeztetése az autófóliázásra még nyitvatartási időben
 2. szünet
 3. A telefonos megbeszélés megerősítése pár órával a találkozó előtt
 4. szünet
 5. Az autó személyes  behozatala autófólia felrakáshoz tisztított lemosott állapotban karcolás mentesen
 6. szünet
 7. Az autó szemrevételezése mielőtt az esetleges hibák feltárása és megbeszélése megtörténik és ennek jegyzőkönyvezése.
 8. szünet
 9. Az autó szétszerelése a professzionális fólia hibátlan eldolgozása miatt. A hibátlan  munka megköveteli az autó minél aprólékosabb szétszerelését, és azt, hogy az fólia széleit tökéletesen az elemek alá tudjuk préselni és dolgozni így az eredmény tartós és tökéletes lesz. A fólia felrakás megkezdéséhez általában leszerelésre kerülnek a lámpák, a kilincsek, antennák, lökhárítók, dísztárcsák néhán, és néhány esetben a kerékjárati ívek is.  Belső terek fóliázásánál a műanyag elemek vagy akár az ajtó is kiszerelésre kerülhet. Ezeket természetesen hibátlanul szereljük vissza.
 10. szünet
 11. Autótisztítás az autófóliázás megkezdése előtt. A pucolás több fázisban történik ezáltal tudjuk biztosítani a végkifejlet tartósságát és a makulátlan minőséget. Első körben teljes tisztítás lúgos oldattal, amely természetesen nem okoz kárt a fényezésben. Második körben alkoholos tisztítószerrel takarítjuk a felületet amíg el nem éri a tökéletes tisztaságot. Harmadik körben izopropil alkohol tartalmú kifejezetten autófóliázáshoz fejlesztett tisztítószert használunk a végső tisztításhoz.
 12. Amennyiben pontos árat szeretne. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat! vagy nézze meg honlapunkat

Hő-fényvédő autófóliák

A hővisszaverő autófóliák rendelkeznek a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével, ezáltal a jogszabályoknak megfelelően telepíthetők a gépjárművek B oszloptól hátraeső üvegeire. Árnyalattól függően különböző százalékban hővisszaverők és belátásgátlók, mindegyik típus 100%-ban megszűri a káros UV sugarakat. Üvegtörés esetén szilánkmentességet biztosítanak, azaz megvédik az utasokat baleset esetén a szétrobbanó üvegdaraboktól. Telepítésükkor plasztikkártyás műbizonylatot adunk a gépjármű tulajdonosának.

Biztonsági autófóliák

A víztiszta biztonsági autófóliák az autók első két üvegére is telepíthetők a jogszabályoknak megfelelően. 100%-ban megszűri a káros UV sugarakat, ezzel védve az autó utasait. A biztonsági autófóliák előnye, hogy betörés ellen fokozott védelmet nyújtanak, baleset esetén pedig az üveg egyben tartásával igyekeznek megvédeni az utasokat a szétrepülő szilánkoktól.

Színes biztonsági autófóliák

Egyesítik a biztonsági és a hő-fényvédő fóliák tulajdonságait.

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
 • Inkább nem
 • Talán
 • Nem rossz
 • Elmegy
 • Tetszik
Exit mobile version